Muziekteam

Rik Jan Schilder

Mijn naam is Rik Jan Schilder, pianist/toetsenist, wonend in Kampen, en iedere dag ben ik met passie bezig met muziek. Als full-time muzikant ben ik steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen en plezier in het spelen. Op dit moment ga ik het vierde jaar in van mijn studie Jazz en Pop aan het conservatorium te Zwolle. Naast dat ik als muzikant regelmatig optreed in verschillende bezettingen, geef ik ook les als piano- en toetsendocent in Kampen en Veenendaal. Tegenwoordig speel ik het liefst gospel, soul en praise & worship, en alles wat daar tussenin zit.

Sonny Ketting

Ik ben Sonny Ketting, geboren in Ermelo en sinds kort wonende in Rotterdam waar ik aan Codarts Conservatorium aan de pop opleiding drums studeer. 

Op 9-jarige leeftijd ben ik begonnen met gitaar spelen, maar rond mijn 13/14e levensjaar verliefd geworden op het drumstel door o.a. mijn oom. Opgegroeid met bands als Earth, Wind & Fire, the Doobie Brothers en Toto maar ook veel vanuit de Black Gospel meegekregen door mijn vader die bij Gospel Boulevard zat onder leiding van André Bijleveld. 

Kirk Franklin is een van de artiesten waar ik altijd veel naar geluisterd heb en vaak nummers van heb gespeeld en daarom vind ik het supertof deel te nemen aan dit project.

Sergio Leeflang

Ik ben Sergio Leeflang, geboren in Boskoop en woon nu een aantal jaren in Waddinxveen. Ik zit in het laatste jaar van het Conservatorium Haarlem waar ik basgitaar studeer. Naast veel optredens geef ik drie middagen les op verschillende popscholen. Ik speel als sessiemuzikant veel Pop, Soul, R&B en Gospel. Daarnaast speel in in een eigenwerkbandje genaamd Cookhouse, wat meer naar de indie/folk kant neigt.


Guido Roorda

Hallo! Ik ben Guido Roorda en ik speel gitaar bij het Kirk Franklin project! Ik kom uit Amersfoort en heb in Zwolle aan het conservatorium gestudeerd waar ik een aantal van de bandleden ook heb leren kennen. Ik ben creatief leider in de Basis, een kerk in Apeldoorn. Ik speel veel bij allerlei feesten, theaters, festivals, conferenties en in kerken. Ik ben al lang fan van de muziek van Kirk dus te gek dat ik mag meewerken aan dit project. Het wordt supervet dus kom vooral kijken!

Shelton Telesfort

Onze stand-in Kirk Franklin. 

Met mijn bediening streef ik ernaar een stem te zijn die hoop spreekt tot deze generatie door middel van muziek, prediking en bediening. Als oprichter van Chapel 1 werk ik met een team van ongelooflijk getalenteerde individuen in de zoektocht om een verschil te maken in onze wereld.

Sera v/d Vijver

Hallo, ik groeide op in een muzikale familie en begon op mijn 9e met het schrijven van eigen nummers. Op mijn 11e nam ik deel aan het Junior Songfestival en later deed ik mee aan Giels Talentenjacht (Giel Beelen, radio DJ). Ook werkte ik mee aan verschillende tv-productie, waaronder ‘Kerst met de Zandtovenaar’ en Zapp Live. In 2017 leverde ik met mijn country band SERA ons debuutalbum “Nothing Without You” af. Op dit moment studeer ik aan het conservatorium  te Zwolle en ben ik veel bezig met het maken van mijn eigen muziek.

Dirigent

Mijn naam is Martin Oldenhuis. Ook ik heb muziek met de paplepel ingegoten gekregen. Jong begonnen op trompet in de plaatselijke blaasvereniging, als drummer in onze toen nog coverband, later Nederlandstalig eigen werk als frontzanger en zingen in het koor. In mijn concervatorium periode (zang lichte muziek Groningen) ben ik begonnen met dirigeren. Dat heb ik 20 jaar lang gedaan. Kirk Franklin was in die hele periode een van mijn centrale componisten, met geweldige songs, steengoede teksten, gewoonweg super gospel!

Repetitor/ Zangeres

Mijn naam is Marloes de Jong-Feitsma en ben geboren in Groningen. Al van kleins af aan ben ik vol van zingen en dansen. Muziek is ook mij met de paplepel ingegoten. Vanaf mijn 7e kreeg ik pianoles. Daarna zanglessen, op tournee, koren, musicals, dirigeerlessen op het conservatorium, kortom: muziek is mijn passie! Naast Soul houd ik ook van jazz en popmuziek. In mijn dagelijkse leven ben ik neuropsycholoog en werk ik met kinderen. 

Grafisch Vormgever

Ik ben Jonathan Both en ben beroepsmatig werkzaam binnen de televisie-industrie als video-editor. In mijn tiener jaren begon al een enorme interesse te groeien voor video opnamen, montage en animatie. De impact die beeld op ons heeft, en hoe multimediale ondersteuning sterk kan bijdragen, vind ik nog altijd reuze interessant. Naast dat ik van deze hobby mijn werk heb gemaakt ben ik binnen de Vrije Baptisten Gemeente Bethel in Drachten ook betrokken geraakt in het video werk. Ik vind het heel bijzonder dat ik daar mijn expertises kan inzetten op gebied van multimediale ondersteuning, juist omdat de boodschap die daar uitgedragen wordt ook mijn hart raakt.