Muziekteam

Rik Jan Schilder

Mijn naam is Rik Jan Schilder, pianist/toetsenist, wonend in Kampen, en iedere dag ben ik met passie bezig met muziek. Als full-time muzikant ben ik steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen en plezier in het spelen. In 2020 ben ik afgestudeerd en heb mijn diploma van de studie Jazz en Pop aan het conservatorium te Zwolle ontvangen. Naast dat ik als muzikant regelmatig optreed in verschillende bezettingen, geef ik ook les als piano- en toetsendocent in Kampen en Veenendaal. Tegenwoordig speel ik het liefst gospel, soul en praise & worship, en alles wat daar tussenin zit.

Sonny Ketting

Ik ben Sonny Ketting, geboren in Ermelo en sinds kort wonende in Rotterdam waar ik aan Codarts Conservatorium aan de pop opleiding drums studeer. 

Op 9-jarige leeftijd ben ik begonnen met gitaar spelen, maar rond mijn 13/14e levensjaar verliefd geworden op het drumstel door o.a. mijn oom. Opgegroeid met bands als Earth, Wind & Fire, the Doobie Brothers en Toto maar ook veel vanuit de Black Gospel meegekregen door mijn vader die bij Gospel Boulevard zat onder leiding van André Bijleveld. 


Sergio Leeflang

Ik ben Sergio Leeflang, geboren in Boskoop en woon nu een aantal jaren in Waddinxveen. Ik zit in het laatste jaar van het Conservatorium Haarlem waar ik basgitaar studeer. Naast veel optredens geef ik drie middagen les op verschillende popscholen. Ik speel als sessiemuzikant veel Pop, Soul, R&B en Gospel. Daarnaast speel in in een eigenwerkbandje genaamd Cookhouse, wat meer naar de indie/folk kant neigt.


Guido Roorda

Hallo! Ik ben Guido Roorda en ik speel ook gitaar bij het Israel Houghton project! Ik kom uit Amersfoort en heb in Zwolle aan het conservatorium gestudeerd waar ik een aantal van de bandleden ook heb leren kennen. Ik ben creatief leider in de Basis, een kerk in Apeldoorn. Ik speel veel bij allerlei feesten, theaters, festivals, conferenties en in kerken. Het wordt supervet dus kom vooral kijken!

Elvis E 

(Onze stand-in Kirk Franklin.) 

Ik groeide op in Benin City, Nigeria. Op mijn vierde, begon ik als drummer in de kerk, maar werd verliefd op de piano. Ook zong ik in het kerkkoor. Deze ervaringen waren mijn springplank naar een glansrijke muzikale carrière. In 2004 werd ik uitgezonden naar Nederland en startte een evangelisatieproject voor de vestiging van de ‘House on the Rock’- kerk in Almere. Hier zette ik mijn muzikale carrière voort. Als producer/ artiest werkte ik al samen met Dwight Dissels, Ruth Jacott, Berget Lewis en Shirma Rouse, in Nederland, Afrika, maar ook in  Amerika, Canada en Spanje. 
Ik vul mijn agenda  als zanger, dirigent, music director of producer,  van grote kerkdiensten tot festivals en van choir coaching tot tv-shows.
Mijn doel?  Mensen verbinden en harten weer compleet maken. Met krachtige muziek, positieve levenshouding en brede glimlach.

Dirigent

Mijn naam is Martin Oldenhuis. Ook ik heb muziek met de paplepel ingegoten gekregen. Jong begonnen op trompet in de plaatselijke blaasvereniging, als drummer in onze toen nog coverband, later Nederlandstalig eigen werk als frontzanger en zingen in het koor. In mijn concervatorium periode (zang lichte muziek Groningen) ben ik begonnen met dirigeren. Dat heb ik 20 jaar lang gedaan. Kirk Franklin, Israel Houghton, Brian Doerksen, e.a.  waren in die hele periode mijn centrale componisten, met geweldige songs, steengoede teksten, gewoonweg super gospel!

Grafisch Vormgever

Ik ben Jonathan Both en ben beroepsmatig werkzaam binnen de televisie-industrie als video-editor. In mijn tiener jaren begon al een enorme interesse te groeien voor video opnamen, montage en animatie. De impact die beeld op ons heeft, en hoe multimediale ondersteuning sterk kan bijdragen, vind ik nog altijd reuze interessant. Naast dat ik van deze hobby mijn werk heb gemaakt ben ik binnen de Vrije Baptisten Gemeente Bethel in Drachten ook betrokken geraakt in het video werk. Ik vind het heel bijzonder dat ik daar mijn expertises kan inzetten op gebied van multimediale ondersteuning, juist omdat de boodschap die daar uitgedragen wordt ook mijn hart raakt.